i-care® online

i-care® online er et nettbasert grensesnitt for håndtering av og oversikt over trygghetsalarm som er tilgjengelig døgnet rundt. Statusen for alle tilkoblede Doro Care-enheter vises i sanntid. De tilkoblede Doro Care trygghetsalarmene sender regelmessig et signal, som kalles Heartbeat, til i-care® online. Dersom en alarm ikke fungerer, sendes en melding til administratoren.

 

Trygghetsalarmer kan enkelt administreres og programmeres via i-care® online. Ved for eksempel installasjon av et nytt Doro Care-produkt, blir serienummer fra produktesken samt hvem som er brukeren skrevet inn i i-care online.  Når Doro Care-enheten senere blir koblet inn hos brukeren, overføres riktig informasjon automatisk til enheten. Enklere blir det ikke – ekte Plug&Play.

 

Hvis det er behov for omprogrammering av en trygghetsalarm, gjøres dette enkelt via i-care online. Velg hvilken alarm og oppdatering som skal gjøres, og trykk på «oppdater». Oppdateringen gjøres for de valgte enhetene i løpet av noen få minutter.

 

Det er også mulig å vise statistikk for alle tilkoblede Doro Care-enheter, så som heartbeats, oppdateringer, omprogrammeringer med mer.

 

i_care_online_login